Domovská stránka > Divadlo > Sdružení VSVD > Valná hromada východočeských divadelníků 2018

Valná hromada východočeských divadelníků 2018

slepjej-aa

Vážení a milí přátelé!

Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na

valnou hromadu

Volného sdružení východočeských divadelníků,

která se uskuteční

v sobotu 3. března 2018 v Divadle Exil v Pardubicích ve 12.30 hodin.

(ul. Havlíčkova 841)

Po naplnění tradičního programu valné hromady – zprávy o činnosti a hospodaření, diskuse, usnesení – bude jednání podle dobrého zvyku zakončeno divadelně.

Pozvali jsme soubor Mikrle, Kolegium hraběte Šporka z Jaroměře. Jejich Šlépjej získala nominaci na Loutkářské Chrudimi a s úspěchem se hrála také na Jiráskově Hronově.

Karel Čapek: Šlépjej, hrají: Matěj Kubina a Lukáš Grus

Se sněhem vždycky padá ticho. Rozdupat a zbavit se jí… v tichém srozumění.

„Už jsme pozorovali, že příroda ustavila mezi určitými ideami spojení a že jakmile se v myšlení objeví jedna idea, už uvádí ideu korelativní a obrací k ní jemným a nepozorovaným pohybem naši pozornost. Tyto principy spojení či asociace jsme redukovali na tři, totiž podobnost, souslednost a příčinnost, jež jsou jedinými pouty, jež dodávají našim myšlenkám jednotu a plodí uspořádaný chod úvah či rozpravy, jaký ve větší nebo menší míře nacházíme u každého z lidí. Zde nyní povstává otázka, na níž bude záviset řešení přítomné obtíže.“

David Hume, 1748 - Zkoumání lidského rozumu

Předpokládaný konec v 17 hodin.

Občerstvení vám nabídne bar Divadla Exil.

Na místě bude možné uhradit členský příspěvek VSVD.

Mgr. Josef Jan Kopecký, předseda VSVD

Vytisknout stránkuPoslat odkaz na e-mail
IMPULS Hradec Králové
centrum podpory uměleckých aktivit